МЕТРОН ЕАД създава един свят на безупречен стил и високо качество

>

МЕТРОН ЕАД създава един свят на безупречен стил и високо качество, който е в пълна хармония с очакванията на потребителите. Акцентираме върху развитието на продуктите, което ни позволява непрекъснато да предлагаме нови разработки и решения, съобразени с нуждите на нашите клиенти.

Кухненският остров

>

Кухненският остров, който обикновено служи за преграда между кухнята и останалата част от помещението, е изключително елегантно допълнение към цялостното обзавеждане. Комбинацията от черен цвят и естествено дърво във вратите на шкафовете, и изкуствен камък в кухненския плот, притежава стилно и луксозно излъчване.

Изящните дръжки от неръждаема стомана

>

Изящните дръжки от неръждаема стомана придават елегантно излъчване на цялата кухня. Високите колонни шкафове осигуряват огромно пространство за съхранение.

МЕТРОН ЕАД носи вдъхновение, с което може да визуализирате мебелите на вашите мечти

>

МЕТРОН ЕАД носи вдъхновение, с което може да визуализирате мебелите на вашите мечти. Компанията предлага богата палитра от продукти, които може да бъдат адаптирани в съответствие с вашия вкус.

Комбинацията от естествени материали и модерен матов завършек внася уют в дома

>

Комбинацията от естествени материали и модерен матов завършек внася уют в дома. Липсата на стандартни дръжки измества фокуса към детайлите като отворените рафтове например.

Семплите форми и комбинацията от гланцирано и матово покритие помагат на дрехите да изпъкнат на преден план

>

Семплите форми и комбинацията от гланцирано и матово покритие помагат на дрехите да изпъкнат на преден план. LED осветлението изпълва пространството с допълнителна светлина.

Чекмеджетата са перфектно решение за съхранение на бижута и различни аксесоари

>

Чекмеджетата са перфектно решение за съхранение на бижута и различни аксесоари, отворените рафтове са идеално място за кутии, а наклонените рафтове са удобно място за съхранение на обувки.

Функционално оползотворяване на пространството с високи до тавана гардероби и високи шкафове с вградено осветление

>

Функционално оползотворяване на пространството с високи до тавана гардероби и високи шкафове с вградено осветление от двете страни на леглото, с мека светлина, подходяща за четене.

Неправилните геометрични форми зад леглото елегантно се преливат във вратите на гардероба

>

Неправилните геометрични форми зад леглото елегантно се преливат във вратите на гардероба. Огледалата от двете страни на леглото подсилват ефекта и придават усещане за повече пространство и лекота в стаята.